Visions-Partiet støtter klimademonstration

Visions-Partiet støtter klimademonstration

Indlægaf Anders » 10. dec 2009 19:12

Hej! ;)

Den 12. december 2009 (http://12dec09.dk) afholdes en kæmpe demonstration til fordel for klimaet i København.

Under parolen "Planet first - People first", demonstrerer en lang række af organisationer, initiativer og privatpersoner for, at der bliver vedtaget en progressiv, fair og ikke mindst ambitiøs og visionær klimaftale ved klimatopmødet COP15.

Demonstrationens grundlag er som følger:

»Vi kræver, at verdens ledere igangsætter de hastende og nødvendige handlinger, som er påkrævet for at forhindre en katastrofal destabilisering af det globale klima, således at hele verden hurtigst muligt kan arbejde hen imod en stærk og bindende klimaaftale, som er både retfærdig og effektiv til at minimere de farlige klimaforandringer.

Vi kræver, at de vestlige lande, som har udledt flest drivhusgasser i atmosfæren, tager deres ansvar for at hindre klimaforandringer ved straks at reducere egne udslip, og ved at investere i en ren energiudvikling i udviklingslandene. De rige lande skal tage deres rimelige andel af ansvaret for at betale for de tilpasninger, som skal iværksættes, især i de lande som har et lavt drivhusgas-udslip og som har begrænsede økonomiske ressourcer. Klimaforandringer vil ramme de fattigste først og hårdest.

Alle som har de økonomiske ressourcer til at handle, må derfor handle målrettet og hurtigt.«


Altså et fantastisk og yderst vigtigt initiativ, som verden og Jorden virkelig har brug for! Jeg vil derfor gerne anbefale alle, der har mulighed for det, til at deltage i denne fredelige demonstration.

Visions-Partiet støtter demonstrationen og har fået sit navn på anbefalingslisten: http://12dec09.dk/content/anbefalere (se under "Danmark" > "Politiske")

Billede
Anders Kristensen, skoleelev
http://vision.urbanblog.dk

Er pt. ikke medlem af Visions-Partiet, men har stor sympati for partiets visioner og idéer.

"An eye for an eye makes the whole world blind" - Mahatma Gandhi
Anders
 
Indlæg: 10
Tilmeldt: 29. maj 2009 20:05
Geografisk sted: Sjælland

Tilbage til Politik

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst

cron