Frygten for fremtiden

Frygten for fremtiden

Indlægaf Søren Skogstad » 08. dec 2010 14:12

Kim Garlin Skriver:

Vort danske samfund er i al for høj en grad focuseret på en ubestemt fornemmelse af frygt for fremtiden. Hvilket udefra set er mærkeligt, da den enkelte aldrig før har haft det så trygt og godt i Danmark som nu.

  • Vi skal derfor indse at der er rigdom og materielle ressourcer nok til alle.
  • Derfor er der ingen grund til at jagte større forbrug og købekraft end vi har brug for
  • Lykken vil alligevel aldrig kunne opnås på denne måde.
  • Derfor skal kærlighed og menneskelighed, frem for konkurrence og jagt på forbrug, ses som det islæt der holder mennesker og dermed samfundet sammen.
I vedlagte baggrundsartikkel fortæller vi mere om hvad der er galt, og hvad der skal gøres ved det
Vedhæftede filer
KG-artikkel-v2.pdf
(114.33 KiB) Downloadet 450 gange
Søren Skogstad
 
Indlæg: 121
Tilmeldt: 06. maj 2009 11:05

Re: Frygten for fremtiden

Indlægaf leifi38 » 27. dec 2010 12:12

Hej Kim
Hvor er det godt formuleret, jeg er 100% enig med dig og glæder mig over at kunne være med til at skabe et samfund uden frygt.
Kærlig hilsen
Leif
Leif Iversen
leifi38
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 30. dec 2006 23:12
Geografisk sted: Tjebberup 4300 Holbæk

Re: Frygten for fremtiden

Indlægaf Garlin » 28. dec 2010 21:12

Kære Leif!

Tak for dine venlige ord. Det glæder mig at artiklen har tiltalt dig. Jeg har lyst til at tilføje følgende:
Mange der læser artiklen kan måske med en hvis ret sige: ”Ja, det lyder meget godt, og vi ved det inderst inde godt alt sammen, men hvad kan vi som enkeltpersoner gøre ved det?”

Vi må forstå det sådan, at de beskrevne problemstillinger skyldes en proces, som hele samfundet gennemgår og er underlagt. Processen har så at sige sin egen logik; sit eget forløb.

De kræfter der holder processen i gang kan ikke standses eller styres af en lille håndfuld mennesker alene. Hvis processen skal standses, kræver det at alle de mennesker og samfundsgrupper der har del i processen når til en fælles forståelse af hvad der foregår.

Alle processer vil imidlertid på et tidspunkt nå et højdepunkt, et kulminationspunkt. Når dette kulminationspunkt er nået, vil flere og flere hurtigt begynde at se sig omkrig efter andre og bedre måder at indrette samfundet på. Denne nye proces har allerede været i gang længe, men har endnu ikke rigtigt fået fodfæste. Vi er således flere der allerede er bevidst om hvad der er i gærde.

Det bedste vi kan gøre er at lade de nye tanker modnes i vort sind; langsomt at lade en ny samfunds- og verdensforståelse bygges op i vore tanker og udveksle vore tanker med andre, således at vi er parate til at yde vort bidrag den dag der bliver mulighed for det. Det er bl.a. det vi forsøger at gøre i Visions-Partiet.

Jeg kan kun opfordre dig og alle andre der føler for denne sag og føler de har lyst til at deltage i dette opbyggende, forberedende arbejde, til at komme frem med jeres visioner, tanker og drømme om hvordan et værdigt, harmonisk og retfærdigt sammen med lige plads til alle kunne indrettes. Ingen drømme, ingen ideer og ingen visioner er for naive til at komme frem i lyset. Når blot den kommer fra hjertet, har enhver drøm den samme værdi og den samme berettigelse. Og ethvert samfund bør altid være en afspejling af befolkningens fælles vilje, ønsker og visioner. Så derfor: hold dig ikke tilbage! Begynd at skabe drømmen nu og del den med os andre, og opfordre andre på din vej til at gøre det samme.

Visions-Partiet har brug for dine drømme!

Kim Garlin
"Still a man hears what he wants to hear
and disregards the rest."

Kim Garlin
Garlin
 
Indlæg: 32
Tilmeldt: 05. maj 2009 09:05
Geografisk sted: Nakskov


Tilbage til Politik

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst

cron