Behandling af psykiske ubalancer

Behandling af psykiske ubalancer

Indlægaf Anders Vallø » 15. nov 2011 22:11

På opfordring af Søren Skogstad ifm. emnet "psykisk ubalance (sygdom)". Tak Søren!

Hvordan jeg synes, jeg skulle være blevet behandlet, og fremtidens behandlingsform kunne være.
Jeg lider af en psykose-relateret lidelse, og jeg blev opdaget, allerede inden jeg debuterede psykotisk (psykose er åndsvidenskabeligt set en åbning ind i en åndelig verden).
Derfor bliver mit forslag et forsøg på forebyggelse af et egentligt udbrud af min sygdom/forværring af min tilstand. Først og fremmet burde nogle have interesseret sig for, hvad det var der skete indeni mig. En der turde stille spørgsmål indtil hvad, jeg gik og tumlede med, hvordan jeg følte mig i forskellige situationer, hvordan min virkelighedsopfattelse var og hvad jeg ønskede mig af og i livet. Og ikke mindst en oprigtig, omsorgsfuld forståelse af hvem og hvad jeg egentlig er (var). Dengang var der for mig desværre så godt som ingen interesse eller hjælp i denne henseende.
For at lette dette, som burde være et eksistentielt, regressivt psykoterapeutisk forløb, ville Sindsro have været en stor hjælp i at skabe umiddelbar sammenhæng, overskud og overblik over mit for at være åben for denne dybere selvudvikling af en slags. Dette for at hjælpe mig ud af min angst på en tryg måde. Ydermere ville jeg have behov for en kropsterapi som f.eks. healingsmassage til at hjælpe mig af med de psykiske spændinger og genskabe kontakten med min krop. Forfærdeligt tidligt i mit liv flygtede jeg bogstaveligt talt netop mere eller mindre fra min krop og mistede dermed mere eller mindre kontrollen over den, mit sind og mit liv.
Hvis "skaden" er sket, er mit bedste forslag til en tryg, holistisk, rummelig og ikke mindst omsorgsfuld behandling et ophold på Sindsro Instituttet (sindsroinstituttet.dk) ved Vordingborg. Her bliver der udover Sindsro mulighed for massage, zoneterapi, male-tegneterapi, økologisk ernæringsterapi, haveterapi, psykoterapi, selvudvikling, meditation og stemme-sangterapi. Min personlige erfaring er nemlig, at det er rigtigt svært at navigere alene i det alternative behandlingsmiljø, der bugner af mange forskellige muligheder og tilbud, hvoraf der synes at blive flere og flere i denne tid.

Hvad der er vigtigt i denne "den ny tid" at nævne i denne forbindelse med disse særligt sensitive mennesker, som vi jo er, når vi bukker under for en "syg" verden, er at vi typisk kommer med nye visioner, nyt håb og optimisme, nye evner, ny indsigt og visdom, nye vibrationer af universel kærlighed og lys til denne jord.
Derfor er det af overmåde vigtig spirituel betydning, at dem af os, som er bukket under for denne jord tunge vibrationer og mørke, får mulighed for at genfinde os selv og genvinde vores power, så vi kan udføre det (lys-) arbejde, vi oprindeligt er kommet for at udføre for at hjælpe menneskeheden og jorden ind i "den gyldne tid", der fra mange sider spås om at være på vej.
Venligst Anders Vallø
Anders Vallø
 
Indlæg: 6
Tilmeldt: 14. nov 2006 11:11
Geografisk sted: Furesø Kommune

Re: Behandling af psykiske ubalancer

Indlægaf Gittsoil » 17. apr 2012 23:04

Kære Anders Vallø

Flot vision, jeg er helt enig i at Sindsro bør være en tilgængelig mulighed for mennesker med ondt i sjælen. Min datter på 23 har siden sit 17 år kæmpet med en spiseforstyrrelse. Hun vil gerne have hjælp men vi er fattige, og har ingen midler. Det offentlige vil ikke støtte en hjælp hun tror på og har tillid til. Hun har takket nej til behandling i psykiatrien, fordi hun ganske enkelt ikke har tillid til den behandlingsform. Hun kan ikke finde et arbejde (på grund af ungearbejdsløsheden) så hun kan hjælpe sig selv. Er også usikker på om hun kan magte et hvilken som helst job, i hendes skrøbelige tilstand. Arbejdsmarkeds og socialsystemet betragter hende som rask når hun takker nej til det etablerede behandlingstilbud ( psykiatrien). Vores demokrati ligner efterhånden en tvangsstat. Systemets folk, der nødig vil vedgå at deres egen professionelle eksistens er nedværdigende og forløjet i sit grundlag, vil typisk være tilbøjelige til at anse protesterende medborgere for psykisk afvigende, snarere end moralske eller frie. Vilkårlige manipulationer med sandhedens beskaffenhed kan nedbryde menneskers mentale /moralske integritet og kan i længden få dem til at mistro egne sanser og tænkeevne, hvilket man kan karakteriserer som kognitiv terror. Det er virkeligheden i det danske social og arbejdsmarkedssystem, som producerer objekter til psykiatrien. De færreste socialarbejdere sætter spørgsmålstegn til de højere autoriteter i hierarkiet. Psykisk sårbare bliver mere syge af den behandling de bliver udsat for i systemet.

Med et håb om en mere kærligt inkluderende fremtid for alle også de sensitive sjæle.

Gitt Soil
Gittsoil
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 03. dec 2010 22:12

Re: Behandling af psykiske ubalancer

Indlægaf Anders Vallø » 18. apr 2012 14:04

Kære Gitt Soil
Du har ganske ret m.h.t. vores nuværende demokrati. Eller skal vi kalde det for et demokra(dikta-)tur; dikterende og autoritær. Ligeså giver jeg dig ret omkring psykiatrien, som i øvrigt mig bekendt ikke husker at tage ansvar for deres egne handlinger, som ville være at arbejde på at få patienten ud ad medicinen igen, inden flere og flere dele af kroppen bliver forgiftet, syg og dør for ikke at snakke og sinds-, personligheds-, bevidstheds- og følelsesændringer tril følge. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det dræber titusinder af mennesker hvert år af deres farlige eksperiment, som for længst er løbet af sporet, da flere og flere kommer og er på det og dermed flere ofre for deres uvidenhed om, hvad de behandler og begår overgreb på og ansvarsløshed om, de lader stå til uden at løse deres skabte problem langsigtet og vigtigst af alt anerkende, at deres behandling er primitiv og nærmest ufølsom og umenneskelig. Deres slag er tabt.
Jeg vil gerne ønske din datter held og lykke med hendes udfordring. Det re jo pudsigt, at når der kommer noget bedre end psykiatrien (endda uden særlige bivirkninger kort- eller langsigtet), lyttes der ikke særligt meget i det brede samfund, selvom om f.eks. Sindsro har haft efterhånden mange rigtigt gode resultater med forskellige psykiske ubalancer. I én kommune har man skrevet folk op til en plads på Sindsro til nogle socialarbejdere. Sådan! bare det dog kunne sprede sig som ringe i vandet.

Men vi må være optimistiske og tålmodige med denne verden konservative og langsomme og tunge udvikling. Det skal nok blive meget bedre en skønne dag. Jeg har personligt tænkt mig at kæmpe mere og mere i netop denne sag.

Lys
Venligst Anders Vallø
Anders Vallø
 
Indlæg: 6
Tilmeldt: 14. nov 2006 11:11
Geografisk sted: Furesø Kommune


Tilbage til Politik

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst

cron