Bøn for fred

Bøn for fred

Indlægaf Søren Skogstad » 07. feb 2011 22:02

På onsdag d. 9/2 kl. 18, dansk tid er der fælles meditation/bøn for en fredfyldt løsning i Egypten.Der er ufattelig kaos dernede….og hvad Ahmed i Cairo fortæller mig, så er den sande betydning af hele meningen ved forståelsen af kaos, lige præcis hvad de nu har i Egypten. Ingen ved noget. Ingen har nogen særlige svar, men alle synes at forstå, at det sker for hele den arabiske verden nu samtidigt med særlige sekvensers start i Tunesien, Sudan, Egypten, Yemen, Syrien, Jordan, Libien….for ikke at sige affødt af Irak.Hovedproblemet I Egypten synes at være UVIDENHED, som gør at folket ikke ved, hvilken side de skal være på eller ej. ….. og VREDE. Så uvidenhed og vrede gør, at de har ultimativ blind kraft, som kan knuse de dårlige systemer, men hvis det ikke kan stoppes igen, vil det ødelægge det hele.

Hvis du vælger at tro på, ganske som os, at fælles bøn og fokus på fred kan ændre verden, så venligst deltag i denne meditation for en fredelig løsning i Egypten.

Og VENLIGST del denne email med alle, du kender.James Twyman, fredskæmperen, vil give en fredskoncert i Assisi, Italien på onsdag kl. 18.

For 25 år siden fandt en historisk begivenhed sted i Assisi, som ændrede verden. Lederne af 12 hoved religioner ledsagede paven ved at bede for fred i enhver slags tro, som indledte et nyt niveau af samarbejde og inter-religiøse dialoger. Af denne grund vil James kalde os alle sammen i denne “fredens by” for at bede for Egyptens folk, og vi håber, at der vil være millioner af mennesker omkring i verden, som vil deltage. Specielt beder vi dig om at stoppe op på dette pågældende tidspunkt og bede den muslimske bøn for fred, og så bede om at denne energi må blive brugt til at heale alle de sår, der i øjeblikket er så fremherskende i Egypten.

Den muslimske bøn for fred:


I Allahs navn, den gavnlige, den nådesfulde.
Lovet være universets herre,
som har skabt os og gjort os til stammer og nationer
at vi kan kende hinanden,
ikke foragte hinanden.

Efter at have bedt den muslimske bøn, beder vi dig blot om, at du bruger mindst fem minutter på at "føle" den fredelige energi, som denne bøn inspirerer til og anmoder om, at energien bevæger sig ubesværet til hver eneste mand, kvinde og barn i Egypten. Dette er den vigtigste del - at føle energien af succes eller den dybe overbevisning om, at vores bønner er blevet hørt og accepteret. Hvis millioner af mennesker følger op på denne anmodning, så tror vi på, at fred helt sikkert vil sejre.

Vi har brug for din hjælp. Venligst slut dig til os, og videresend denne besked til alle på din liste! Det er tid for os at gøre mere end det talte ord, nemlig at flytte ind i "åndelig handling."

Endnu en gang, ved 18 tiden på onsdag, d. 9 februar, bed den muslimske fredsbøn og visualiser James i Assisi udføre en fredskoncert. På denne måde vil alles bøn slutte sig sammen til ÈN, og vil derefter blive udnyttet som en stærk åndelig kraft, healing og lys.Kærlighed er ALT som er!
Søren Skogstad
 
Indlæg: 121
Tilmeldt: 06. maj 2009 11:05

Tilbage til Livsfilosofi

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst

cron