Vigtigheden af, at elske livet

Vigtigheden af, at elske livet

Indlægaf Birgit Tjalve » 02. apr 2007 22:04

Vigtigheden i at elske livet

Visionspartiet er et vigtigt parti, fordi vi her har et forum for de mennesker, som er motiveret for "at se lidt mere af livet". dvs. at se bagom tingene.
At se bagom tingene betyder, at ens skelneevne overfor det samfund vi lever i, får én til at handle på noget, man oplever ikke tjener menneskeheden. noget som man er blevet bevidst om igennem de mennesker, som arbejder for at befri mennesket for falskhed vedr. varer, vedr. kvaliteter, vedr. økonomiske tænkning og udnyttelse af andre mennesker og vedr. omsorgssvigt og ubarmhjertighed.
Dette betyder, at man elsker sit medmenneske og livet så meget, at man er nød til at være nærværende, beskyttende, omsorgsfuld og hjælpsom overfor den menneskehed man er f ødt ind i.
Kærligheden er ubetinget, man kan bare ikke lade være med at bruge sit liv i tjeneste.
Det betyder ikke, at man altid har ret, hvilket man i den tilstand af kærlighed også er ligeglad med. Man søger efter det mest sande udtryk for menneskehedens liv og færden, og man har ikke brug for at missionere, men bare helt naturligt give plads for at den nyeste bevidsthed om fænomenernes sandhedsværdi kommer frem i lyset.
Det er et ønske om at Det Gode, Det Skønne og Det Sande må sejre.
Det er forsåvidt ligegyldigt, om det er én selv eller andre, der finder ud af vejen dertil, man må bare bruge sig selv for den sag, at være menneske på jorden, elske menneskene i stedet for at hade, elske det virkelige liv, som vi på jorden, kan se i den skønne natur, som heldigvis stadigvæk eksisterer, og se det smukke i alle mennesker på vor vej, se det i de mennesker, som kæmper, som fejler, som man ikke er enige med, men som man sagtens kan lære noget af. Se det i alle mennesker og vide, at en skønne dag, når vi alle til den samme bevidsthed, og fjender er ikke mere fjender men venner, der hjalp os på et tidspunkt til at blive endnu mere bevidste.
Had er den største fare i verdenen. Had til sit arbejde, had til andre mennesker er det, som leder til krig. Fordomme er den største hindring for udvikling.
Hvis man beslutter sig til at elske, for dette er også en viljessag, så lærer man det, beslutter sig for glæden, vil den også komme. Forvandlingsprocesser af glæde, sorg, smerte og fortvivlelse vil være en del af den rejse mod glæden, men den vil komme og den vil sejre.
Ja, det var bare det jeg ville sige idag i mit filosofiske hjørne.
Birgit Tjalve
Birgit Tjalve
Birgit Tjalve
 
Indlæg: 59
Tilmeldt: 06. dec 2006 14:12
Geografisk sted: Søballe

VISIONEN

Indlægaf Birgit Tjalve » 29. jul 2007 11:07

JEG SER FOR MIT INDRE ØJE
EN VEJ DER ER LYS
HVOR ENHVER FÅR DET DE BEHØVER
AF NÆRING, UDFORDRING OG BEVIDSTHED
I ET SAMFUND AF ÆRLIGE MENNESKER
HVOR MENNESKET ER STYRET AF
INDRE KÆRLIGHEDSKRÆFTER -
KRÆFTER AF FRODIGHED OG INTUITION
SOM LANGSOMT FORVANDLER
DEN HULE VELFÆRD
TIL ÆGTE VELFÆRD
HVOR ENKELHED - HELHED OG TRIVSEL
IGEN KAN FORSTÅS OG BEGÅS
---------------
[/color]----------------------------------------------------------[/color]
Da vil Jorden igen Lyse
Af
Det Gode - Det Skønne - Det Sande
[color=indigo][
/color]
Birgit Tjalve
Birgit Tjalve
 
Indlæg: 59
Tilmeldt: 06. dec 2006 14:12
Geografisk sted: Søballe


Tilbage til Livsfilosofi

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster

cron